Tutkimus vahvisti: Yksin syöminen tekee ihmisestä onnettoman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksinäisyyden on huomattu olevan ihmisten terveydelle jopa päihteitäkin vaarallisempaa. Yksinäisyys voi johtaa myös kuolemaan vähentäessään ihmisten vastustuskykyä huomattavasti. Nyt uuden tutkimuksen myötä on huomattu, että yksin syöminen tekee ihmisistä onnettomampia.

Daily Mail -sivusto kertoo 8.000 ihmisen avulla tehdystä tutkimuksesta, jossa huomattiin, että yksin syöminen on yksi suurimmista ilottomuutta aiheuttavista asioista. Lähes neljäsosa aikuisista syö kaikki ateriansa aina yksin johtuen heidän elämäntyylistään tai eristäytyneisyydestä.

Tutkijoiden mukaan mielenterveydellisten sairauksien jälkeen ilman seuraa syöminen oli heti seuraavaksi suurin asia, joka teki ihmisistä onnettomia. Yksin syöminen teki ihmisistä jopa onnettomampia kuin huono taloudellinen tilanne ja fyysiset vammat, jotka olivat kolmanneksi ja neljänneksi suurimmat syyt ihmisten ilottomuuteen.