Poptähti poisti somesovellukset – paransi mielialaa ja poisti ahdistusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Camila Cabello on kertonut kärsivänsä ahdistuneisuushäiriöstä. Nainen on poistanut oireyhtymän vuoksi sosiaalisen median sovellukset puhelimeltaan. Samalla 21-vuotias laulaja suojelee itseään negatiivisilta kommenteilta.

Sosiaalinen media voi aiheuttaa stressiä, kateutta ja ahdistusta. Tämän ymmärsi myös laulaja Camila Cabello, joka seuraa sosiaalista mediaa faniensa vuoksi ainoastaan äitinsä puhelimelta. Sovelluksia ei ole hänen omalla puhelimellaan, jotta hän ei joudu lukemaan ikäviä kommentteja jatkuvasti oman hyvinvointinsa kustannuksella.

Cosmopolitan-lehden haastattelussa käynyt Camila Cabello tietää, että pahoinvointi on helposti muutaman sormenpainalluksen päässä, mikäli sosiaalisen median tapahtumat vaikuttavat herkemmin omaan mielialaan. Kommentteja voi olla vaikeampi unohtaa kuin että jättäisi ne yksinkertaisesti lukematta.