Erikoinen tilanne – mies soitti kitaraa aivoleikkauksensa aikana

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme viime aikoina kertoneet miten monet aivoleikkauksessa olevat henkilöt ovat puuhastelleet samaan aikaan omia harrastuksiaan, kuten esimerkiksi soittaneet saksofonia ja laulaneet. Viimeksi näimme aivoleikkauksessa olevan potilaan soittamassa huilua, ja tällä kerralla eräs mies soitti leikkauksen aikana kitaraa.

Intian Bhagawan Mahaveer Jain -sairaalassa kuvatulla videolla nähdään mies, joka makaa leikkauspöydällä kitara käsissään. 31-vuotias muusikko Taskin Ibna Ali on hakeutunut aivoleikkaukseen saadakseen apua vasemman käden hermostovaivaan, joka on jäykistänyt hänen sormensa.

Miehen tuli soittaa kitaraa leikkauksen aikana sen vuoksi, että lääkärit pystyivät tarkkailemaan vasemman käden sormien toimimista koko operaation ajan. Alin leikkaus onnistui, minkä vuoksi hän pystyy jälleen jatkamaan uraansa muusikkona.