Odottamaton näky valvontakamerassa – varkaat levähtivät saaliinsa päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huonekaluja valmistavan liikkeen omistaja sai tyrmityä toden teolla tutkailtuaan valvontakameran nauhaa varkauden jälkeen. Video nimittäin paljasti varkaiden röyhkeän, mutta samaan aikaan humoristisen lepohetken.

Uudessa-Seelannissa ikuistetulla valvontakameran videolla nähdään, kuinka mies ja nainen kantavat mukanaan huonekaluja niitä valmistavasta liikkeestä. Kiirehtimisen sijaan varkaat kantavat esineitä verkkaisella tahdila.

Tekijät päätyivät jopa levähtämään hetken aikaa varastamalleen penkille. Valvontakameran videolla he näyttävät vilkuttavan ohi ajavalle autoilijalle.

– Nämä pellet päättivät varastaa huonekaluja Woodrocksista noin kolmelta aamuyöstä. Kaikki vihjeet otettaisiin ilolla vastaan, haluaisimme ne takaisin, videon Facebookissa jakanut Nelson Snippets kirjoitti.

 

About 3 am today these couple of clowns decided to steal furniture outside Woodrocks, Any help in identifying would be great, as I we would like it back.

Publiée par Nelson Snippets sur samedi 9 juin 2018