Palomiehet hieraisivat silmiään – bernhardinkoira karkasi katolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minneapolisissa on jouduttu soittamaan palokunnalle, koska Spring Lake Parkissa asunut bernhardinkoira oli karannut omakotitalon ikkunasta katolle. Koira ei päässyt omin avuin pois, eikä koiraa vahtimassa ollut Renee Roth jaksanut nostaa suurikokoista lemmikkiä.

Palokunta riensi pelastamaan yli 80-kiloista Whiskey-nimistä bernhardinkoiraa pois katolta. Koiraa vahtimassa ollut nainen pelkäsi, että tassusankari saisi päähänsä kokeilla läheisen autotallin katolle pomppaamista.

Ulko-oven yläpuolella olevan katoksen päällä patsastellut koira innostui palomiehet nähdessään. Se saatettiin yhteisvoimin sisälle asuntoon samasta ikkunasta, mistä oli tullut ulos.

– Olemme toisinaan pelastaneet kissoja puista, mutta harvemmin koiria katolta, palomies naurahtaa Associated Pressin videolla.