Cardi B viimeisillään raskaana: ”En jaksa edes pitää rintaliivejä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan räppäri Offsetin kanssa. Nainen on aiemmin paljastanut tulevan lapsen olevan tyttö. Nyt viimeisillään raskaana oleva Cardi on kertonut omasta olostaan hänen Instagram-kanavallaan.

25-vuotias Cardi B on kertonut seuraajilleen Instagramissa useampaan otteeseen hänen tuntemuksistaan raskauden edetessä. Nyt nainen kertoo, että on tultu siihen pisteeseen raskautta, että hän ei enää halua pukeutua juuri mihinkään muuhun kuin joustaviin mekkoihin.

Cardi B ei halua pitää jalassaan sukkia eikä rintaliivien käyttäminenkään enää miellytä. Naisella ei ole energiaa edes keskusteluun ellei kyse ole ruoasta. Nainen ei jaksa tehdä enää mitään. Hän ei halua katsoa ihmisiä kohti, koska hänestä tuntuu, että hänen täytyy silloin kuntoilla silmillään. Cardi B:n laskettu aika on heinäkuun alussa.

Bomfy

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Big Momma

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on