Pikku Kakkonen vaihtoi kanavaa! Syynä jalkapallon MM-kilpailut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjällä pelattavat jalkapallon MM-kilpailut alkavat tänään. Ottelut nähdään Ylen TV2 -kanavalla, jonka takia Pikku Kakkonen joutuu vaihtamaan ohjelma-aikaansa ja -paikkaansa kuukauden ajaksi.

Lähes jokaisessa suomalaisperheessä katsotaan arki-iltaisin Pikku Kakkosta. Perinteinen esitysaika on kello 17.00, mutta seuraavan kuukauden ajan lastenohjelmakimara alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.55. Myös kanava vaihtuu TV2:lta kuukauden ajaksi Teema & Fem -kanavaan.

Jalkapallon MM-kilpailut päättyvät 15.7. pelattavaan finaaliin. Vedonlyönti kilpailun ympärillä on käynyt kuumana jo pitkään. Edellinen jalkapallon MM-kilpailu pelattiin vuonna 2014 Brasiliassa Rio de Janeirossa. Saksa voitti maailmanmestaruuden jatkoajalla Argentiinasta maalein 1-0.