Simon Cowell puhelinlakossa 10 kuukautta: ”Olen paljon onnellisempi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell lupaili Eric-nimisen poikansa syntym’n aikoihin, että tulee hiljentämään työtahtiaan ja ryhtyy kokopäiväiseksi isäksi ennen 60 ikävuotta. Nyt 58-vuotias mies on aloittanut elämänsä rauhoittamisen puhelinlakon avulla.

Simon Cowell paljastaa Daily Mailille, ettei ole käyttänyt puhelintaan kymmeneen kuukauteen. Mies kehuu mielenterveytensä kohentuneen ja hän on ilman puhelinta paljon onnellisempi ja keskittyneempi. Hän paljastaa, että pystyy olemaan enemmän läsnä ilman puhelinta.

Mies tunnustaa olevansa myös tarkka siitä, kuinka paljon hänen neljävuotias Eric-poikansa saa viettää aikaansa iPadilla. Mies suosii ennemmin älykkäiden lastenohjelmien katselemista. Hänen poikansa äiti on seurapiirihenkilö Lauren Silverman.