Pesukarhu kiipesi pilvenpiirtäjän seinää ylös – muodostui nettitähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa todistettiin todellista jännitysnäytelmää pesukarhun heittäydyttyä uhkarohkeaksi. Eläin kiipesi lähes satametrisen St. Paulissa sijaitsevan tornitalon seinää pitkin.

Pesukarhu oli jäänyt alun perin ansaan toimistotalon katolle. Sieltä eläin lähti kiipeämään läheisen UBS Plaza -tornitalon seinää pitkin, kiiveten huippua kohti hurjalla tahdilla. Ihmiset kokoontuivat kerrostalon juurelle hämmästelemään näkyä ja ottamaan kuvia hurjapäisestä roskapandasta.

Pesukarhun matkaa seurattiin myös Twitterissä hashtagilla #MPRraccoon. Eläin saavutti lopulta tornitalon katon, jossa se onnistuttiin nappaamaan kissanruoan avulla. The Guardian -lehden mukaan uskomattomalle seikkailulle päätynyt pesukarhu on sittemmin vapautettu takaisin luontoon julkistamattomalla yksityisalueella.

 

MPR Raccoon Release!

All we can say is WOW and thank you to everyone for all of the kind words and support surrounding our business. We are so proud to be a part of this journey and wanted to share safe the release of the #MPRraccoon ! She was released on private residential property in the southwest suburbs of the Twin Cities with permission from the homeowner. We did consult with the Wildlife Rehabilitation Center of Minnesota (WRC) prior to release and we had determined that the raccoon was safe to release. Again, thank you to everyone for your support!

Publiée par Wildlife Management Services sur mercredi 13 juin 2018