Jättikokoinen kylpypommi painoi yli 900 kiloa – näin kävi uima-altaalle!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylpypommit ovat nykyään melko yleisiä kylpyhetkiin myytäviä tuotteita, jotka värjäävät veden esimerkiksi punaisiksi tai sinisiksi. Kylpypommit sisältävät yleensä erilaisia pesuaine- ja tuoksukapseleita, jotka sihisevät hauskasti samalla kun ne liukenevat kylpyveteen.

Kylpypommit ovat yleensä kooltaan noin tennispallon kokoisia. Vat19-kanavaa YouTubessa pitävät miehet halusivat kuitenkin tehdä niin suuren kylpypommin, että se onnistuisi värjäämään kokonaisen uima-altaan veden mustaksi.

Jättikokoinen kylpypommi valmistettiin suuresta määrästä maissitärkkelystä, sitruunahappoa, ruokasoodaa ja elintarvikeväriä. Valmis kylpypommi tuli painamaan noin 907 kiloa. Kylpypommi muutti uima-altaan veden aluksi vihertäväksi ja sihiseväksi, minkä jälkeen väri muuttui lopulta sinisen kautta tummanharmaaksi. Jättikokoinen kylpypommi jätti jälkeensä luultavasti melkoisen sotkun.