Lapsi ei pitänyt salaatista – soitti kahdesti hätänumeroon

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Epämiellyttävien ruokien syöminen saattaa tuntua lapsena rikoksen uhriksi joutumiselta. Eräälle 12-vuotiaalle salaatin syöminen oli tarpeeksi hyvä syy soittaa hätänumeroon. Kanadan Halifaxin pelastuslaitos vastaanotti hätäpuhelun 12-vuotiaalta pojalta tiistai-iltana.

Puhelun syynä oli lapsen vanhempien valmistama salaatti, josta hän ei pitänyt. Poika soitti hätänumeroon pian uudelleen samasta syystä.

Poliisit vierailivat myöhemmin lapsen kotona. Salaatin takavarikoimisen sijaan he neuvoivat lasta olemaan soittamatta hätänumeroon, mikäli hänellä ei ole todellista hätää. Poika ja hänen vanhempansa välttyivät sakkorangaistukselta.

Kanadan kuninkaalliseen ratsupoliisiin kuuluva Dal Hutchinson kertoo CBC-uutissivustolle viranomaisten saavan tarpeettomia hälytyksiä myös täysi-ikäisiltä. Hätänumeroon on soitettu muun muassa liian pienen kebab-annoksen ja kadonneet kaukosäätimen vuoksi.

 

Dislike for salad results in 911 call.Halifax District RCMP is reminding parents to have a discussion with their…

Publiée par Royal Canadian Mounted Police in Nova Scotia sur jeudi 14 juin 2018