Sofia Richie antoi pettämisen anteeksi – asuu jälleen Scott Disickin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realityperheen ex-vävy Scott Disick alkoi seurustelemaan viime vuonna huomattavasti itseään nuoremman teinimalli Sofia Richien kanssa. Pariskunnan myrskyisä ja monivaiheinen suhde tuli kesäkuun alussa päätökseensä Scott Disickin jäätyä uskottomuudesta nuorelle tyttöystävälleen kiinni.

Scott Disick ikuistettiin paparazzien toimesta Kanye Westin levynjulkaisemistilaisuudessa, jossa hän viihtyi hyvin läheisissä tunnelmissa toisen naisen kanssa. Tämän kuultuaan Sofia Richie erosi Disickistä. Nyt pariskunta on kuitenkin lähipiirin mukaan yrittänyt taas sopia ja paikata suhdettaan.

People-sivuston lähteiden mukaan 19-vuotias Sofia Richie on muuttanut jälleen takaisin 35-vuotiaan Scott Disickin luokse asumaan. Suhde on ystävien mukaan jälleen normaalilla tolallaan ja pariskunnalla on kaikki taas hyvin. Pariskunnan ero ei kestänyt lopulta kuin muutaman päivän.