Shokkiero! Blac Chyna jätti teini-ikäisen räppärin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna on jälleen sinkku. Hän seurusteli muutaman kuukauden ajan 18-vuotiaan räppäri YBN Almighty Jayn kanssa. Nuori mies ehti jopa välissä kosimaan kurvikasta seurapiirijulkkista.

Kahden lapsen äiti ja Rob Kardashianin ex-kihlattu Blac Chyna on jälleen vapailla markkinoilla oleva nainen. YBN Almighty Jay kertoi pariskunnan erosta Instagramin tarinoissa. Hän kirjoitti nyt jo poistuneeseen tekstiin, että hän ei enää seurustele Blac Chynan kanssa ja lisäsi toiseen tarinaan särkynyt sydän -emojin.

Nuoren räppärin oikea nimi on Jay Bradley. Viime syyskuussa oman räp-aiheisen Youtube-kanavansa käynnistänyt mies on kotoisin Teksasista. Blac Chynalle riittänee ottajia, sillä hänen heruttelukuvansa keräävät Instagramissa runsaasti tykkäyksiä.

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

N U M B E R S 🥇

A post shared by 🏆 YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay) on