Christina Aguileran asu puhuttaa – liituraidat tekemässä paluun?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mittavan uran musiikin parissa tehnyt Christina Aguilera on viettänyt melko kauan hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikkiteollisuudesta. Nainen kuitenkin lopetti pitkän taukonsa toukokuun alussa musiikin teon suhteen julkaisemalla yllätyksenä uuden Accelerate-nimisen kappaleen.

Nyt poptähti nähtiin sunnuntaina Las Vegasissa kun hän osallistui musiikkialan arvostettuun Billboard Awards 2018 -palkintogaalaan. 37-vuotiaalla Christina Aguileralla nähtiin yllään erikoinen asuvalinta kun nainen oli verhoutunut melko peittävään liituraidalliseen iltapukuun.

Raidallinen iltapuku oli hyvin runsas pitkähihainen asu, jossa ei oltu säästelty kangasta. Naisen vyötäröä asussa korosti vyö, jonka alta laskeutui selkäpuolelta todella pitkä viittamainen laahus. Erikoinen asu jakoi mielipiteitä, minkä vuoksi nainen näyttääkin päätyneen monien julkaisujen tekemälle huonoiten pukeutuneiden artistien listalle.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News