Näin pukeudut tyylikkäästi ruutukuosiin – etkä näytä pöytäliinalta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ruutukuosi, eli gingham, on tänä kesänä suosittua etenkin naisten vaatteissa. Entisaikaan ruudullista puuvillakangasta käytettiin lähinnä keittiötekstiileissä ja naisvoittoisten alojen ammattiasuissa. Nyt on vinkattu, kuinka ruutukuosia kannattaa suosia kesän 2018 asuissa.

PureWow on listannut ruutukuosin vaatevinkkejä, jotta ei näyttäisi keittiön pöytäliinaan kääriytyneeltä. Perinteisen punavalko- tai sinivalkoruudullisen värityksen sijaan kannattaa suosia violettia, vihreää tai keltaista ruutukangasta vaatteissa. Pastellisävyt puolestaan poistavat piknik-vaikutelmaa tehokkaasti, joten ne ovat ruutukankaasta valmistettujen vaatteiden varmoja valintoja.

Myös ruudulliset yksityiskohdat toimivat erinomaisesti, kuten huivit ja käsilaukut. Mikäli haluaa käyttää perinteistä ginghamia vaatteissaan, kannattaa sitä yhdistellä rohkeasti muiden printtikuosien kanssa. Myös volyymi, kuten röyhelöt ja rimpsut, poistavat arkista vaikutelmaa.

Feelin’ fruity 🍋|| #gingham #hmootd #nycblogger

A post shared by Amy Peña (@whatamywore) on

#gingham 💞

A post shared by I N N A • M O M E N T (@innamomentstyling) on

happy Monday friends! Today it was back to reality and mom life. So wishing I had views like this! I’m loving the fun ruffles on the shorts trend. They add a fun element to your summer style! All my outfit details are listed in my bio under “Shop my Instagram” or you can follow me on the LIKEtoKNOW.it app to get the product details for this look and others @liketoknow.it http://liketk.it/2wclM . . . . #liketkit #LTKunder50 #LTKstyletip #LTKitbag #discoverunder10k #lovelyinpinkblog #everydaystyle #lovelyinpinkstyle #summerfridayfashion #jcrew #jcrewalways #gingham #ruffles #targetstyle #target #instabag #beachstyle #preppystyle #preppy #ruffles #rewardstylebloggers #houstonfashionblogger #newfashionblogger #walmart #summerfashion #30a #bananarepublic

A post shared by Christy | Lovely In Pink Blog (@christy.wohleber) on

Summer approved ☀️ #gingham #Gucci

A post shared by Nordstrom South Coast Plaza (@nordstromsouthcoastplaza) on