Taikuri onnistui upeassa taikatempussa – sitten ystävä pilasi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni taikuri esittelee taitojaan videoilla, jotka he lataavat omille sosiaalisen median kanavilleen. Tällä kerralla videolla nähdään taikuri, jonka ystävä kuitenkin pilaa näyttävän taikatempun paljastamalla sen suoraan kameralle.

YouTube-videolla nähdään miten taikuri tekee kameran kuvatessa upean taikatempun. Taikurin ystävä päättää kuitenkin paljastaa todella säälimättömästi tempun salaisuuden, joka piilee verhotankoon kiinnitetyssä tekokädessä.

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin näistä kaveruksista huvittava koostevideo, jossa nähdään useita hauskoja temppuja. Videolla taikuri esittelee taikatemppuja etualalla, mutta taka-alalla istuva ilmeetön ystävä paljastaa tempun salat samaa tahtia kun taikuri tekee temppua kameralle.