Miesten päiväuni on raskaana – tässä tulevaisuuden seksikkäin äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Kate Upton nähtiin juuri upeissa uimapukukuvissa, joissa hän esitteli italialaisen Yamamay-yrityksen uuden Sculpt-malliston tulevan kesän bikineitä ja uimapukuja. Nyt Kate Upton on kertonut perustavansa perheen, sillä hän on parhaillaan raskaana ja odottaa esikoistaan.

Splash News
Splash

Upton kertoi iloisen perheuutisen eilen lauantaina Miami Beachilla, jossa hän oli osallistumassa Sports Illustratedin casting-tilaisuuteen. Lapsen isä on Katen pitkäaikainen miesystävä Justin Verlander.

25-vuotias Kate nähtiin taannoin jo kolmannen kerran Sports Illustrated -uimapukunumeron sivuilla. Kuvauksissa sattui ikävä onnettomuus, kun aalto iski yläosattomissa poseeranneeseen kaunottareen ja heitti hänet kivikkoon. Vakavilta vammoilta kuitenkin säästyttiin.

Splash
Splash