Huippuseksikäs bikinikuva! Ariel Winterin sometauko päättyi näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Nainen kohahdutti fanejaan ilmoittamalla heinäkuun alussa, että hän poistuu sosiaalisesta mediasta kokonaan. Nyt Winter on kuitenkin jo tehnyt paluun takaisin Twitteriin.

Naisen perässä juoksee joukko paparazzeja joka päivä, koska nuoren tähden paljastava pukeutuminen pitää kaunottaren usein median valokeilassa. Tähti kuitenkin kyllästyi kuvien aiheuttamaan kritiikkiin ja vihapuheeseen, minkä vuoksi hän päätti poistua sosiaalisesta mediasta. Ariel Winter palasi suosittujen sovellusten pariin kuitenkin melko nopeasti.

20-vuotiaan tähden fanit ovat tottuneet siihen, että nainen julkaisee itsestään jatkuvasti todella paljastavia kuvia. Ariel Winter piti lopulta Instagram-tililtään taukoa vain kymmenen päivän ajan ennen kuin hän jo julkaisikin kanavallaan näyttävän bikinikuvan.

https://www.instagram.com/p/BlbBZrKhIV_/?taken-by=arielwinter