Miestennielijä Kourtney Kardashian niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikausia on-off -suhteessa Scott Disickin kanssa ollut Kourtney Kardashian tapasi pian eron jälkeen nuoren mallin Younes Bendjiman Pariisin muotiviikoilla vuonna 2016. Sittemmin kerrottiin, ettei kolmen lapsen 39-vuotias äiti ollut tosissaan 25-vuotiaan rakastajan kanssa.

Nyt Kourtney on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään Meksikossa, jossa hän parhaillaan lomailee yhdessä ystäviensä kanssa. Kardashian näyttäytyi rannalla keltaisiin bikineihin pukeutuneena, eikä kainostellut lainkaan merellä päivystäneitä paparazzeja.

Kourtney Kardashian ja hänen nuori rakastajansa Younes Bendjima eivät ole tulleet toimeen viime aikoina. Heidän oli tarkoitus ottaa taukoa suhteeseen, mutta päättivätkin erota lopullisesti. Younes on nähty eron jälkeen kiihkeissä tunnelmissa toisen naisen kanssa Meksikossa.

Splash
Splash
Splash
Splash