Isä yritti lukea vauvalle satua – tyttö luuli vitsikirjaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen ovat niin hellyttävää katseltavaa, että se saa aina kaikki muutkin lähellä olevat hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa isä yrittää lukea pienelle tyttärelleen lastenkirjaa. Kirjassa käydään läpi erilaisia eläimiä ja sitä miten ne ääntelevät. Tyttö ei kuitenkaan pysty juuri kuuntelemaan isäänsä purskahtaessaan niin kovaääniseen nauruun aina kun isä aloittaa lukemisen.

Kirjan lukeminen näyttäisi olevan tyttärelle maailman parasta viihdettä. Aina kun isä kääntää kirjassa sivua ja jatkaa lukemista, tyttö alkaa nauramaan sydämensä kyllyydestä. Tätä tyttöä ei välttämättä kannata kirjan lukemisen avulla nukuttaa, koska se luultavasti saisi tämän pikkuisen vain entistäkin virkeämmäksi.