Minttu Räikkösen Instagram hakkeroitiin – ei saatu enää palautettua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen on joutunut Instagramissa hakkereiden uhriksi, sillä hänen käyttäjätilinsä kaapattiin yllättäen. Räikkönen ei saanut tiliään enää palautettua itselleen, vaan sen sijaan se suljettiin kokonaan.

Splash

Tällä hetkellä Instagramissa tulee entisen käyttäjäprofiilin osoitteella tieto, että sivu on poistettu. Ennen poistamista siellä oli Staran tietojen mukaan yli 150.000 seuraajaa.

Räikkönen perusti eilen illalla pikavauhtia uuden profiilin, joka on sekin saanut 15 tunnissa jo lähes 50.000 seuraajaa, ja määrä nousee nopeasti. Osin ehkä siksi, että aviomies Kimi kertoi hakkeroinnista omassa profiilissaan. Minttu kommentoi ikävää tapausta lyhyesti.

– Someone hacked my Instagram. Hope you follow my new account, Minttu Räikkönen kertoo uudessa profiilissaan.