Hylje löi melojaa mustekalalla – tallentui videolle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Runsaasti hilpeyttä herättäneellä luontovideolla nähdään tilanne, jollaista harva merillä liikkuva osaisi odottaa. Siinä kajakilla soutava mies saa mustekalasta kasvoilleen hylkeen toimesta.

Kyle Mulinder oli kajakoimassa Uuden-Seelannin Kaikouran läheisyydessä, kun vedestä nousi yllättäen pintaan hylje. Eläin päätyi läimäisemään hänen kasvoilleen mustekalan. Näky ikuistettiin GoPro-kameralle.

Vaikka teko saattaa näyttää tahalliselta, ei se mitä ilmeisimmin ollut sitä. Kajakoijat olivat jo jonkin aikaa todistaneet tilannetta jossa hylje ja mustekala ottivat yhteen.

– Hylje pieksi mustekalaa tappelun aikana ja kasvoni vain sattuivat olemaan väärässä paikassa väärään aikaan, Mulinder kuvaili tilannetta Yahoo7-uutissivustolle.

 

View this post on Instagram

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた🤣🤣 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

A post shared by 🌴TAIYO MASUDA🌴 (@taiyomasuda) on