32 tapaa valmistaa kanan rintafile – montako olet kokeillut?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ihmiset jumittuvat tekemään viikosta toiseen aina samoja ruokia kotonaan. Tietyt proteiinit valmistetaan aina samalla tavalla samojen kastikkeiden ja lisukkeiden kanssa, koska aterian miettiminen nälkäisenä kaupassa ei tuota mieleen mitään uusiakaan ideoita.

Nyt Bon Appétit näyttää uudella videollaan miten kanan rintafileen voi valmistaa eri tavoilla. Amiel Stanek esittelee videolla yhteensä 32 erilaista rintafileen valmistustapaa, joiden luulisi antavan myös katsojille uusia ideoita kanan valmistamiseen pelkän paistamisen sijaan.

Videolla nähdään miten kanan rintafile voidaan valmistaa esimerkiksi monilla eri tavoilla uunissa hyödyntäen uunin eri tasoja ja lämpötiloja erilaisen lopputuloksen saamiseksi. Stanek esittelee myös kaikki erilaiset tavat paistaa filee rasvassa tai hauduttaa se kypsäksi erilaisissa nesteissä.