Näin huippumalli aloittaa päivänsä – paljasti aamurutiininsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen malli Taylor Hill on 22-vuotias kaunotar, joka on jo muutaman vuoden ajan tehnyt nousujohteista uraa muodin parissa. Nyt nainen päästi ELLE-lehden kuvaajat kotiinsa katsomaan miten hän aloittaa päivänsä.

Taylor Hill tunnetaan etenkin Victoria’s Secret -muotinäytöksistä, ja nainen onkin toiminut kyseisen alusvaatejätin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Tavanomaisena aamuna nainen herää puoli kahdeksalta ja aloittaa päivänsä hampaiden harjaamisella, minkä jälkeen nainen käy suihkussa.

Taylor Hill nauttii aamunsa aikana noin kolme kupillista kahvia. Malli laittaa usein itse omat hiuksensa ja meikkinsä, mutta tällä kerralla hän on menossa suoraan töihin, minkä vuoksi ammattilaiset tulevat tekemään ne hänen puolestaan. Toisin kuin monet muut mallit, Taylor Hill ei näytä suosivan aamulla treenaamista vaan rentoutuu sen sijaan podcastin parissa.