Pierut voivat viehättää kumppania – näin moni innostuu suolikaasuista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pieru on yksi parisuhteen virstanpylväistä. Tuoreen kyselyn mukaan miehet pieraisevat uuden kumppanin seurassa keskimäärin 6,5 kuukauden yhdessäolon jälkeen, kun taas naiset odottavat 1,3 vuotta. Osa ihmisistä saattaa jopa pitää kumppanin piereskelyä viehättävänä.

Kaikki ihmiset piereskelevät ja käyvät kakalla – sukupuolesta riippumatta. Seniorliving.org tiedusteli tuhannelta aikuiselta, kuinka peräsuolen toiminta vaikuttaa parisuhteeseen.

Peräti 11 prosenttia miehistä ja kolme prosenttia naisista myöntää, että heidän mielestään kumppanin piereskely on viehättävää. Silti 28 prosenttia naisista on reagoinut kumppaninsa piereskelyyn negatiivisesti, jos mies on pieraissut heidän ollessa sängyssä samaan aikaan.

Pieruja pyritään pidättelemään, päästämään ilmoille eri huoneessa tai menemään sen takia jopa ulos. Osa yrittää peitellä pieruääniä muilla äänillä. Uuden kumppanin luona ei myöskään käydä kakkosasialla heti suhteen alkuvaiheessa. Miehet odottavat keskimäärin 4,5 kuukautta ja naiset 9,4 kuukautta, ennen kuin käyvät oman kullan kotona isolla asialla.