Lady Gagan iltapuvussa kuin ikkuna kaula-aukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään. Nyt nainen on innostunut esittelemään kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa julkaistessaan useita alastonkuvia 29,1 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi.

Nyt supertähti on kuvattu juhlistamassa uuden A Star is Born -elokuvansa ensi-iltaa Lontoossa. Hän saapui juhlapaikalle Leicester Squarelle näyttävässä kullanhohtoisessa iltapuvussa, josta ei glamouria puuttunut. Lisäksi iltapuvussa oli kuin ikkuna hänen rintavakoonsa.

Lady Gaga on treenannut itsensä huippukuntoon uutta Joanne-kiertuettaan varten. 32-vuotias laulaja julkaisi itsestään taannoin näyttäviä kuvia, jotka Kanye Westin ja Kim Kardashianin luottokuvaajana toimiva Eli Russell Linnetz on hänestä ottanut. Kahdessa kuvassa nainen on muuten kokonaan alaston.

Splash
Splash
Splash