Vauva itki liian äänekkäästi lennolla – United Airlines määräsi olemaan hiljaa

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvaltalainen United Airlines on ollut useita kertoja skandaalien keskiössä, kun sen henkilökunta on muun muassa kohdellut kaltoin matkustajiaan – ihmisiä ja eläimiä. Yhtiön lentoemäntä aiheutti taannoin koiran kuoleman ja henkilökunta pahoinpiteli poistettavan matkustajan sairaalakuntoon.

Nyt vuorossa on uusi skandaali, kun United Airlinesin henkilökunta on määrännyt kahdeksankuukautisen vauvan olemaan itkemättä 13 tunnin lennon ajan. Teksasin Austinissa asuva perheenäiti Krupa Patel Bala oli matkalla Australian Sydneystä Yhdysvaltojen San Franciscoon miehensä Patel Balan ja heidän kahdeksankuukautisen vauvansa kanssa, kun lapsi alkoi yllättäen itkeä.

Pian lentoemäntä tuli kertomaan, että vauvan itku täytyy saada loppumaan. Äidin ja isän yrityksistä huolimatta vauva kuitenkin jatkoi itkemistään. Perhe matkusti bisnesluokassa, jossa matkustajat ovat tottuneet turistiluokkaa rauhallisempaan matkustamiseen. Silti he eivät voineet käsittää tapaa, jolla United Airlines määräsi äidin ja isän rauhoittamaan vauvansa.