Hauskimmat säikäyttelyt videolla – näille ei voi olla nauramatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Säikäyttely ja toisten pelästyttäminen on yksi huumorin hauskimmista muodoista. Nyt huvittavalla videokoosteella nähdään huvittavimpia kameralle tallennettuja hetkiä, joissa perhe, puoliso tai ystävä on säikäyttänyt pahaa-aavistamattoman ihmisen.

Kyoot-kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään lähes kymmenen minuutin aikana hauskimpia säikäytyksiä. Yllättävät tilanteet, äänet ja pelottavat naamiaisasut näyttävät olevan melko varmoja keinoja saada toinen hyppäämään ylös tuoliltaan.

Monesti itse pelästyttelijä saa hauskimmat naurut toisen reaktiosta, mutta yleensä säikäytettykin lopulta nauraa toivuttuaan sydämentykytyksistään. Toisinaan pilailu voi kuitenkin osua myös omaan nilkkaan, jolloin itse säikäyttäjä saa esimerkiksi pelästyneen lyömään.