Kuolleelle tyttärelle iPhonen muotoinen hautakivi – mautonta vai ei?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäjän Ufan hautausmaalla sijaitsee hautakivi, joka eroaa melkoisesti ympärillä olevista muistomerkeistä. Tavanomaisen hautakiven sijaan se on valmistettu muistuttamaan Applen iPhone -puhelinta.

Yli puolitoista metriä korkea hautakivi kuuluu Ladbible-sivuston mukaan tammikuussa 2016 kuollelle Rita Shameevalle. Kiven etupuolen kaiverrus esittää puhelimen ruutua, jossa nähdään Ritan kuva. Silmiinpistävän hautakiven tilaajan uskotaan olleen hänen isänsä, Rais Shameev.

Näyttävät, suurikokoiset ja länsimaisten silmissä epätyypilliset hautakivet eivät ole harvinaisia venäkäisillä hautausmailla. Niitä koristavat usein kuvat vainajasta mittavan omaisuutensa äärellä. Kyseisen kaltaiset muistomerkit ovat suosittuja etenkin rikollisjärjestöihin kuuluvien keskuudessa.

 

Publiée par SG BlackMarket sur Mercredi 26 septembre 2018

Publiée par SG BlackMarket sur Mercredi 26 septembre 2018

Publiée par SG BlackMarket sur Mercredi 26 septembre 2018