Pariskunta riiteli finnin puristamisesta – poliisit hälytettiin apuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista rakastaa toistensa finnien puristelemista. Ällöttävä tapa on alkukantainen osoitus huolenpidosta ja siitä, että ihminen on muodostunut läheiseksi. Floridalainen pariskunta teki aiheesta riidan.

The Smoking Gun kertoo hätäkeskukseen saapuneesta puhelusta, jossa ilmoittaja kertoi naapureiden perheriidasta. Paikallinen sheriffi ajoi Bradentonin kaupungissa sijaitsevaan asuntoon tarkastamaan tilannetta. Asunnossa oli 75-vuotias mies ja hänen 55-vuotias vaimo.

Pariskunnan välille oli syntynyt kovaääninen sanaharkka miehen selässä olleen finnin takia. Mies olisi halunnut naisen puristavan näppylän. Riita oli ollut ainoastaan verbaalinen, joten poliisi jätti riitapukareille esitteet lähisuhdeväkivallasta. Emme tiedä, puristettiinko selän finniä ikinä.