Elsa Hosk 1 000 000 dollarin bikineissä – maailman halutuimmat biksut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista naiskauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on myös puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

Elsa Hosk, Kuva: Swarowski
Elsa Hosk, Kuva: Swarowski

Eilen maanantaina suomalaistaustainen Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit. Catwalkille ne nousevat ensikerran alkaneen viikon torstaina New Yorkissa. Vuosittain erittäin odotettu uutuus on koristeltu suurella määrällä Swarovskin kristalleja ja rintaliivit on suunnitellut Swarovskin ateljee.

Rintaliiveissä on yhteensä 2.100 kristallia ja niiden valmistaminen kesti käsityönä 930 tuntia. Maailman halutuimpien rintaliivien arvo on miljoona dollaria, joka on tosin vain puolet viime vuoden mallista. Silloin supermalli Lais Ribeiro esitteli kullalla, topaaseilla ja safiireilla koristellut kahden miljoonan dollarin arvoiset rintaliivit. Kuluttajaversio tämän vuoden rintaliiveistä tulee myyntiin 250 dollarin hintaan.