Käyhän se näinkin! Kehonrakentaja leikkasi nurmikon – 230 kilon painot harteillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyötyliikunta on yksi parhaimmista tavoista saavuttaa parempaa kuntoa ja kestävyyttä. Tätä on esimerkiksi se, että jää muutamaa pysäkkiä aiemmin pois bussista, kävelee portaat hissin sijaan tai pesee ikkunat rannepainojen kera.

Nyt eräs mies on päättänyt yhdistää ruohon leikkaamisen ja lihaskuntoharjoittelun. Miehen olalla on painonnostotanko, joka tekee ruohonleikkurin kanssa kävelemisestä todellista voimailua. Tangossa on videon kuvaustekstin mukaan yhteensä 500 paunaa, eli 226,8 kiloa.

Lihaksia voi kasvattaa helposti kotioloissa etenkin, jos asuu paljon työtä vaativassa omakotitalossa tai puuhastelee ahkerasti vapaa-ajan asunnolla. Halkojen tekeminen, rakennus- ja remontoitityöt sekä perinteinen siivous kovalla sykkeellä käyvät kuntoilusta siinä missä ohjattu jumppatunti tai kuntosaliharjoittelu. Lisätehoa voi lisätä pienillä nilkka- tai rannepainoilla.