Uusi versio Toton Africasta nostaa kylmät väreet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa vaikuttava Angel City Chorale -kuoro on esittänyt oman versionsa legendaarisesta Toto-yhtyeen kappaleesta Africa. Kappaleen alussa kuoro tekee myrskyn ääniä käsillään. Tämä cover-versio on kuunneltava alusta loppuun.

Toton Africa on ilmestynyt jo 80-luvun alussa, mutta silti sitä varioidaan ja esitetään ahkerasti vielä tänäkin päivänä. Yksi esittäjistä on tänä vuonna America’s Got Talent -ohjelmassakin esiintynyt Angel City Chorale. Kuoron esittämä versio on lähtenyt uusintakierrokselle Youtubessa.

Alkuperäinen kappale ilmesty jo vuonna 1982. Africa saavutti Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listan ykkössijan puolen vuoden sisään ilmestymisestään. Kappale nousi tänä vuonna uudestaan samalle listalle, kun rockyhtye Weezer julkaisi siitä oman versionsa.