448 sivua supermallien alastonkuvia 3 500 eurolla – vuoden kohutuin kirja julkaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme syyskuussa miten supermalli Kendall Jennerin erittäin rohkeat alastonkuvat päätyivät yllättäen verkkoon ja aiheuttivat skandaalin. Samalla paljastui, että kuvat olivat peräisin maineikkaan valokuvaaja Russell Jamesin tulevasta kuvateoksesta.

Nyt Russell James on virallisesti vahvistanut, että hän on julkaisemassa Angels-nimisen teoksen, joka sisältää peräti 448 sivun verran alastonkuvia malli- ja viihdemaailman tunnetuimmista naistähdistä. Kendall Jenner on vain yksi kymmenistä alastonmalleista, sillä mukana on valtava joukko muita tunnettuja kaunottaria.

Russell James, Angels

Kuvissa nähdään alastomana muun muassa Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Cindy Crawford, Elsa Hosk, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Heidi Klum, Jasmine Tookes, Lily Aldridge, Martha Hunt, Rosie Huntington-Whiteley, Sara Sampaio, Stella Maxwell ja Taylor Hill sekä heidän lisäkseen monia vielä hieman tuntemattomampia tähtiä.

1. joulukuuta julkaistavan teoksen keräilijän painoksen hinta on kuvaajan signeeraamana noin 3.500 euroa. Kirjan tavallista versiota painetaan sitäkin vain 1.000 kappaleen erä, ja sen hinta tulee olemaan noin 1.300 euroa. Kuvaaja korostaa, että #metoo-skandaalia on aivan turha alkaa viritellä hänen hankkeensa ylle, sillä jokainen kuva on otettu yhteisymmärryksessä mallien kanssa ja mallit ovat saaneet itse olla mukana valitsemassa kuviaan kirjaan.