Nainen naimisiin elinkautisvangin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2012 saakka naimisissa olleet Kacey Rush ja Travis Berry ovat viettäneet koko avioliittonsa aikana ainoastaan yhdeksän päivää yhdessä. Syynä on Berryn vankeustuomio, joka on langetettu miehelle kahdesta murhasta. Avioliitto alkoi kirjeenvaihdosta.

Los Angelesissa asuva yhden lapsen äiti, 43-vuotias kiinteistövälittäjä ja entinen malli Kacey Rush uskoo aviomiehensä olevan syytön. Kahta elinkautista istuva Travis Berry on 49-vuotias entinen Crips-jengin jäsen ja huumediileri. Mies tuomittiin loppuelämäksi vankeuteen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen vapauteen.

Kacey Rush uskoo Travis Berryn olevan hänen sielunkumppaninsa. Nainen otti alunperin yhteyttä vankiin saadakseen selville, miksi mies vakuutteli syyttömyyttään. Yhtäkkiä he huomasivat rakastuneensa, kun ensisuudelma vei jalat alta puolin ja toisin. Kesti kuitenkin viisi vuotta, ennen kuin he pääsivät viettämään ensimmäisen kerran aikaa kahden kesken. Sittemmin Rush on käyttänyt tuhansia euroja oikeudenkäyntien kustantamiseen. Hän haluaisi todistaa miehensä syyttömyyden.