Julkkiskampaaja paljasti: Näin teet trendikkään sotkuisen nutturan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisstylisti Jen Atkin on monien tunnettujen tähtien upeiden hiustyylien takana. Jen Atkinin tunnetuimpia asiakkaita ovat muun muassa Kardashianin siskokset, Jenna Dewan, Rosie Huntington-Whiteley ja lukemattomat muut tähdet, jotka vannovat tämän rautaisen ammattilaisen nimeen.

Nyt Jen Atkin paljasti Glamour-lehdelle hänen salaisen niksinsä parhaaseen sotkuiseen nutturatyyliin. Sotkuinen ylös päälaelle tehty nuttura on yksi kesän trendikampauksista, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Atkin kertoi viimeistelevänsä valmiin nutturan aina kulmakarvoihin tarkoitetulla värillä.

Jen Atkin kertoi värittävänsä jakauksen ja hiusrajan aina hiuksiin sopivalla puuterimaisella kulmakarvavärillä. Atkin paljasti itse käyttävänsä kallista Anastasia Beverly Hills Pro Series Brow Palette -palettia, josta löytyy kaikki tarvittavat sävyt. Tähän niksiin voi kuitenkin käyttää myös edullisemman merkin vastaavaa tuotetta.

Tummaa hiustyveen sopivaa väriä tuputtaessa nuttura saa enemmän ryhtiä. Hiukset näyttävät paksummilta ja tuuheammilta kun hiusrajassa ei ole paljaalta näyttäviä kohtia, joista vaalea päänahka näkyisi läpi.

View this post on Instagram

@roseinc. Stay tuned.

A post shared by Hairstylist + Brand Founder (@jenatkinhair) on