Nainen ajoi naapurit hulluuden partaalle – huudatti oopperaa 16 vuotta aamusta iltaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Slovakialainen nainen pidätetty oopperan kuuntelemisen takia. Nainen oli kuunnellut neljä minuuttia kestävää Guiseppe Verdin La Traviata -aariaa aamusta iltaan yhtäjaksoisesti 16 vuoden ajan.

Unkarilainen uutissivusto on kertonut slovakialaisen Eva-nimisen naisen naapureiden ajautuneen hulluuden partaalle kovaäänisen oopperan takia. Aamuvarhaisesta iltamyöhään taukoamatta jatkunut aaria oli kaikunut naapurustossa 16 vuoden ajan. Naista syytetään pahoinpitelystä.

Oopperafani sanoi peittäneensä koirien haukunnan aarian avulla. Hänet saatetaan tuomita kärsimyksen aiheuttamisesta kolmeksi vuodeksi vankilaan, BBC uutisoi. Jopa korkeakulttuuria arvostaneet naapurit olivat saaneet tarpeekseen, ja he ilmaisivat ärtymyksensä paikallislehden sivulla.