Lue tämä ennen vaatteiden ostamista – nyt suositaan kestäviä ja ekologisia vaihtoehtoja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Teemapäivinä ja alennusmyyntien jyllätessä saattaa olla vaikea vastustaa uusien vaatteiden kiusausta. Ennen ostosreissua kannattaa kuitenkin käydä oma vaatekaappi läpi suurennuslasilla ja jokainen vaatekappale arvioiden. Määrän sijaan kannattaa panostaa laatuun.

Muotiblogeja lukiessa voi nähdä ihastuttavan tyylin, jota haluaa kokeilla myös itse. Sen sijaan, että lähtee hankkimaan uusia vaatteita tusinatuotteiden joukosta, kannattaa käydä läpi oman vaatekaapin tarjonta. Samalla on hyvä eritellä joukosta pois vaatteet, joita ei ole käyttänyt tai ole aikeissa käyttää, Popsugar listaa.

Vaatekaappi on järkevää organisoida rekkien ja henkareiden tai vetolaatikoiden avulla. Vaatekappaleita voi yhdistellä ja muokata yllättävällä tavalla, ja ne mitä ei käytä, voi lahjoittaa eteenpäin. Hankinnoissa kannattaa panostaa ekologisiin vaihtoehtoihin, jotka ovat ajattomia ja kestäviä.