Tyttöystävä jätti Mick Jaggerin – ihastui nuorempaan miljardööriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rolling Stones -yhtyeen legendaarinen muusikko Mick Jagger on jälleen vapailla markkinoilla. 75-vuotias mies viihtyi kolmisen vuotta elokuvatuottaja Noor Alfallahin kanssa. 23-vuotias tyttöystävä vaihtoi Mick Jaggerin 57-vuotiaaseen miljardööriin, Nicolas Berggrueniin.

Kerroimme vuosi sitten, että Mick Jagger kävi nuoren ihastuksensa kanssa Pariisissa romanttisilla treffeillä. Jopa muusikkoveteraanin bändikaverit ihmettelivät nuoren Noor Alfallahin kiinnostusta iäkkääseen mieheen. Alfallah on Beverly Hillsistä kotoisin oleva elokuvataiteen ammattilainen, joka nähdään usein jetset-piireissä.

Mick Jaggerilla on kahdeksan lasta, joista vanhin on 46 vuotta ja nuorin vasta kymmenen kuukautta. Miehen edellinen tyttöystävä, 31-vuotias ballerina Melanie Hamrick, erosi Jaggerista pian Deveraux-nimisen lapsen syntymän jälkeen.

View this post on Instagram

Back to it

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

View this post on Instagram

🎃

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on