Kaaos suklaatehtaalla – kadulle valui tonnien painoinen suklaalevy

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saksan Westoennen kaupungin kadut ovat peittyneet suklaalla, kun DreiMeister-makeistehtaan suklaatankkiin tuli tekninen vika. Sulavassa muodossa kaduille levinnyt maitosuklaa jähmettyi hetkessä.

Saksalainen uutislehti Soester Anzeiger kertoo, että suklaaonnettomuus johtui pienestä teknisestä viasta. Suklaamassa muuttui kivikovaksi kylmälle asvaltille levittyään. Palomiehet tekivät hartiavoimin töitä irrottaessaan massaa maasta lapioillaan.

The Guardianin mukaan suklaan poistotöihin osallistui yhteensä 25 palomiestä. He käyttivät kuumaa vettä poistaakseen massan asvaltin routavaurioiden ja muiden halkeamien väleistä. Suklaatehdas jatkaa toimintaansa tänään, eikä onnettomuus vaikuta joulumakeisten valmistamiseen.

https://www.facebook.com/waz/posts/10155640098706184