300-vuotiaan merirosvoaaveen kanssa naimisiin mennyt nainen erosi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Avioelämä ei ole aina ruusuilla tanssimista edes henkimaailmassa. Tämän sai huomata irlantilainen Amanda Teague, joka on eronnut mentyään aikaisemmin tänä vuonna naimisiin 300-vuotiaan kummituksen kanssa.

Teague nai keväällä Jack-nimisen merirosvoksi kuvailemansa aaveen kansainvälisillä vesillä, joilla liitto oli hänen mukaansa laillinen. Nyt 46-vuotias nainen ilmoittaa kuitenkin eronneensa kummituksesta.

– Avioliittoni on ohi. Selitän kaiken ajan kanssa mutta haluan vain varoittaa, että henkimaailman kanssa puuhastellessa kannattaa olla varuillaan, Teague paljasti Mirror-lehden mukaan.

Amanda Teague on työskennellyt Pirates of the Caribbean -elokuvissa Johnny Deppin esittämän Jack Sparrowin kaksoisolentona. Naisen mukaan myös hänen kummitusaviomiehensä näytti sattumoisin elokuvasarjasta tutulta merirosvolta.