Eläkeläispariskunta salakuljetti 9 kiloa kokaiinia? Pidätettiin Lissabonissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahta brittiläistä vanhusta epäillään ison huumelastin salakuljetuksesta. Heidät pidätettiin Karibianristeilyn päätteeksi. 70- ja 72 -vuotiaat pidätettiin risteilyaluksen saavuttua Portugalin Lissabonin satamaan.

Heidän matkalaukkujensa piilotaskuista löydettiin yhteensä yhdeksän kiloa kokaiinia. Sen arvo katukaupassa on noin 2,2 miljoonaa euroa. Telegraph-lehden mukaan pariskunta ratsattiin nimettömän vihjeen perusteella. Vanhusten kerrotaan olleen matkan ajan tarkkoja yksityisyydestään ja vältelleen valokuviin päätymistä.

Pidätettyjen huumeiden uskotaan olevan peräisin jostain risteilyn pysähdyspaikkana toimineista Karibianmeren saarista. Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko kokaiinin määränpäänä Iso-Britannia vai Manner-Eurooppa.