Kendall Jenner maailman eniten tienaava malli – jättimäiset tulot!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien maailmanvalloitus jatkuu. Vuoden aikana eniten tienannut huippumalli ei suinkaan ole Bella tai Gigi Hadid vaan perheensä maineen kautta tunnetuksi noussut Kendall Jenner.

Kendall Jenner tienasi kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana 22,5 miljoonaa dollaria. Hän syrjäytti toiselle sijalle päätyneen, 13 miljoonaa dollaria tienanneen Karlie Klossin ja 11,5 miljoonaa dollaria tehneen Chrissy Teigenin.

23-vuotiaan Kardashianit-tähden rahallinen menestys on talouslehti Forbesin mukaan pitkälti hänen solmimiensa yhteistyösopimusten ansiosta. Kendall on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adidaksen, Calvin Kleinin ja Estee Lauderin kanssa.

Forbesin mukaan eniten tienanneet mallit:

Kendall Jenner, 22,5 miljoonaa dollariaKarlie Kloss, 13 miljoonaa dollariaChrissy Teigen, 11,5 miljoonaa dollariaRosie Huntington-Whitely, 11,5 miljoonaa dollariaGisele Bundchen, 10 miljoonaa dollariaCara Delevingne, miljoonaa dollariaGigi Hadid, 9,5 miljoonaa dollariaBella Hadid, 8,5 miljoonaa dollariaJoan Smalls, 8,5 miljoonaa dollariaDoutzen Kroes, 8 miljoonaa dollaria

 

https://www.instagram.com/p/BrNzaSljpmx/

https://www.instagram.com/p/Bq5UZAfBgZ5/