50 naista laitettiin tekemään kissamainen silmänrajaus – yllättävän vaikea tehtävä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nestemäisellä silmänrajausvärillä täydellisten kissasilmien piirtäminen on haastavaa. Väriä tulee olla eyeliner-sudissa juuri oikea määrä ja käden tulee olla todella vakaa, että jälki pysyy siistinä ja piirretty viiva tasaisena. Tehtävä ei ole helppo aina kokeneillekaan meikkaajille.

Nyt 50 naista pyydettiin tekemään itselleen kissamaiset silmänrajaukset kameran kuvatessa heitä. Glamour Magazine on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa naiset yrittävät mahdollisimman siististi onnistua rajauksen tekemisessä. Käy kuitenkin nopeasti ilmi, että nestemäisellä silmänrajausvärillä sutiminen ei ole naisille helppoa.

Meikkaamisen voidaan kuvitella olevan naisille helppoa, koska he ovat usein tottuneita meikkaajia. Todellisuudessa tietyt asiat, kuten juuri silmänrajauksen tekeminen, voi tuntua haastavalta vielä vuosienkin säännöllisen meikkaamisen jälkeen.