Ensitreffien emämokat listattiin – mies vältä näitä virheitä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffikulttuuri on muuttunut ja se on joillekin harrastustoimintaan verrattavissa oleva aktiviteetti. Noin 99 prosenttia naisista edelleen nauttii siitä, että treffeille saapuu iltaan panostanut herrasmies, jolla on hyvä tilannelukutaito ja sopivasti käytöstapoja.

Men’s Health on nyt listannut virheitä, joita miehet saattavat tehdä ensitreffeillä. Tarkoituksenahan on tehdä vaikutus naiseen ilman, että käyttäytyy liian innokkaasti tai epätoivoisesti. Miesten ei tule hiplata tai kosketella naista sopimattomasti. Ei kannata myöskään istua pöydässä tuppisuuna tai vastaavasti hölöttää jatkuvasti itsestään.

Naiset harvoin innostuvat miehestä, joka osoittautuu ensitreffeillä saituriksi tai liian tarkaksi tarjoamistaan lipuista, drinkeistä tai naposteltavista. Jos nainen ehdottaa laskun jakamista, kannattaa se huomioida kohteliaasti. Tärkeintä on vaihtaa kuulumisia kevyistä aiheista vuorovaikutteisesti keskustellen. Ensitreffeillä ei siis luetella ex-tyttöystävien kilarikohtauksia tai kerrata oman elämän kipupisteitä.

Ensitreffeillä kuuluu pitää hauskaa, mutta alkoholia on järkevää nauttia ilman humalahakuisuutta. Kannattaa myös miettiä sanojaan, sillä elämän tähtihetkillä elosteleminen saattaa saada naisen epäilemään tai jopa kyllästymään. Leuhkimista parempi vaikutus tehdään herrasmiesmäisellä käyttäytymisellä ilman ylitsevuotavaa imartelua tai liian imeläksi äityvää lirkuttelua. Rehelliset kehut toimivat kliseisiä lauseita paremmin.