Metsästäjä ampui miestä – luuli Bigfootiksi!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet amerikkalaiset uskovat isojalaksi kutsutun myyttisen ihmisapinan asuvan maan takametsissä. Nyt luultu Bigfoot-havainto on johtanut yllättävään tilanteeseen Montanan osavaltiossa.

Nimettömänä pysyttelevä 27-vuotias mies oli liikkumassa metsässä Helenan kaupungin ulkopuolella, kun joku ampui häntä kohti. Hetken aikaa paettuaan hän kohtasi ampujan. Kyseessä oli häntä isojalaksi luullut metsästäjä.

– Jos näen jotain joka näyttää Bigfootilta, ammun sitä, ampuja oli sanonut.

Metsästäjä kehotti miestä pukeutumaan tulevaisuudessa oranssiin vaatteisiin. Paikalliset viranomaiset etsivät parhaillaan mustassa Ford F-150 -autossa liikkunutta ampujaa. Idaho Statesman -lehden mukaan myös eräs paikallinen nainen ilmoitti taannoin poliisille mustalla Fordilla liikkuneen miehen ampuneen häntä kohti.