Voimistelijan esitys sekoitti internetin: ”Onko tuollainen edes mahdollista?”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Voimistelu kehittyy lajina koko ajan, joten vuosi vuodelta lajin kilpailuissa nähdään toinen toistaan erikoisempia suorituksia, kun voimistelijat ylittävät odotukset ja itsensä. Nyt eräs esitys on saanut internetin sekaisin, kun miljoonat ihmiset ovat ihastuneet siihen.

Useissa eri sosiaalisissa medioissa julkaistulla Kalifornian Anaheimissä kuvatulla videolla lauantaina Katelyn Ohashi esittelee taitonsa, jotka haastavat painovoiman lait kerta toisensa jälkeen. Katsojasta tuntuu, että Ohashi vain hipaisee välillä maata palatakseen taas yläilmoihin hyppimään ja kieppumaan villisti.

Katelyn Ohashi ei ole ensimmäistä kertaa internetin lemmikkinä, sillä noin vuosi sitten hänen esityksensä loksautti niin ikään miljoonien katsojien leuat ympäri maailmaa. Ohashi tunnustautuu suureksi Michael Jacksonin musiikin faniksi, ja hän onkin käyttänyt edesmenneen supertähden musiikkia esityksissään. Videosta uutisoineen Players’ Tribunen mukaan Ohashi on kärsinyt urallaan useista vakavista loukkaantumisista.