Poliisi keskeytti nautinnollisen hetken – autoilija poltti crackia ja sai käsihoitoa repsikalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisi huomasi Yhdysvaltojen New Hampshiressa punaisiin liikennevaloihin ajaneen Michael Douvillen nauttineen ajoneuvollaan ajamisesta tavallista enemmän. Mies poltteli crack-kokaiinia ja sai käsihoitoa apukuljettajalta.

Manchester Police Departmentin virkatehtävissä olleet poliisit olivat huomanneet 51-vuotiaan Michael Douvillen liikennettä vaarantaneet nautinnonhetket. Hänen Chrysler 300 oli pysähtynyt liikennevaloristeykseen. Douvillen vieressä ollut nainen onanoi miestä samaan aikaan, kun hän poltti huumeita.

Poliisit lähestyivät autoa, mutta Douville kaasutti karkuun. Kolmas poliisi sai miehen kiinni ja hänet pidätettiin useista syytekohdista. Repsikassa istunut nainen oli kuitenkin päässyt pakoon, The Smoking Gun uutisoi.