Nyt se on varmaa! Breaking Bad -elokuva ensi-iltaan Netflixissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Bad -fanit saivat taannoin ilouutisia, sillä sarjan ilmoitettiin saavan jatkoa elokuvan muodossa. Greenbriar-työnimellä kulkevasta projektista on nyt paljastettu uutta tietoa.

Deadline-sivuston mukaan elokuva tulee saamaan ensi-iltansa Netflixissä ja myöhemmin yhdysvaltaisella AMC-televisiokanavalla. Uutinen todennäköisesti tarkoittaa sitä, että elokuva nähdään Suomessa heti samoihin aikoihin kuin Yhdysvalloissa.

Toistaiseksi on kuitenkin vielä epäselvää, pysyykö projekti elokuvana vai tuleeko siitä minisarja. Mahdollisuutena on, että se leikataan useammassa osassa esitettäväksi.

Elokuvan uskotaan kertovan Aaron Paulin esittämän huono-onnisen Jesse Pinkmanin Breaking Badin jälkeisistä vaiheista. Huhujen mukaan mukana ovat myös Bryan Cranston, Krysten Rittern ja Jonathan Banks, todennäköisesti takautumissa.