Tämä on tärkein seksiväline – muut jäävät muuten turhiksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskunnat voivat muokata seksielämästään kuinka nautinnollista tahansa avoimuuden ja kommunikoimisen avulla. Tällöin on helppo ottaa sänkyleikkeihin mukaan myös aikuisille tarkoitettuja leluja. Yksi asia menee kuitenkin kaiken edelle.

Liukastusaine. Seksivälineiden käyttö genitaalialueilla vaatii lähes aina jonkinlaista liukastetta, sillä liiallinen kitka saa nautinnon muuttumaan vääränlaiseksi kivuksi. Kannattaa muistaa, että tavallinen kookosöljy tai oliiviöljy sopivat erinomaisesti liukasteeksi, jos ei halua ostaa asiaan varta vasten tarkoitettuja tuotteita. Liukaste minimoi hiertymät ja lisää nautintoa.

Liukastusaineen tarve vaihtelee jokaisen pariskunnan kohdalla, sillä naisten sukuelimet tuottavat joillakin luonnostaan läjäpäin kiiman aiheuttamaa kostuketta. Kannattaa kuitenkin varata makuuhuoneeseen oma purkki lemmenleikkeihin ja erityisesti seksivälineillä leikkimistä varten.

View this post on Instagram

Vapaailta tiedossa? Oh Yes! 🍫

A post shared by RFSU Suomi (@rfsusuomi) on